Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Nevin subaşı
Nevin subaşı
VİP ÜYE

Kanmaya tenasüp

Yorum

Kanmaya tenasüp

( 3 kişi )

0

Yorum

15

Beğeni

5,0

Puan

484

Okunma

Kanmaya tenasüp


ağırdan alan gelmeyişin
ezber bilmediği sarmaşığı sarsılınca
sarpa sarmış yoldan kaydım
kırmızı saçlı bir fotoğrafa
doğru
yıllarca unutulmuş
başlangıcı ve sonu oval
iç kanması resimlerce
birlikte
geç.
geçerken incelen çarklar
çalkanınca gereğinden fazla akasyalar
ve şerbetli sus
olamaz sandığımız gerçek
köpürtülmüş al basmasına biçilmiş
ebruli günindiler
çıka gelmişti artık
elbette zaman alır sonraya kalanı
seni almak için geldiğim çarşı yıkılır
kapalı kutu dağılır
dökülür inci bir yerinden silersin
geçmiştir
şimdi herşey başka bir şeydir eskiden

~

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Kanmaya tenasüp Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kanmaya tenasüp şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kanmaya tenasüp şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL