Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Ahmet Hani
Ahmet Hani

Yürek yanıyor

Yorum

Yürek yanıyor

( 10 kişi )

1

Yorum

18

Beğeni

5,0

Puan

368

Okunma

Yürek yanıyor

Bir yaz günü, yalnızam
Çay kənarında durub
Axan suya baxıram
Su daşlardan yol tapır
Aşır daşır hey axır

çaydan axır duru su
doldururam çaydanı
yandiriram ocağı
Odun yanır ocaqda
Alovlanir kül olur

Çaydanda su qaynayır
Sinəmdə ürək yanır
Anam düşür yadıma
gözden düşür bir gilə
yerden çıxır gül olur
yerden çıxır gül olur

dolanıram bağçada
bağçada gül , ağac var
Bülbül ötür gül üçün
dile gelir gül ötür

ata düşür yadıma
Ürək yanır kozərir
Dağlar boyu dağım var
Yavaş yavaş can erir

Haradasan ay elim
Ahmed ölüb yerdedir
Kefen getir gel götür...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (10)

5.0

100% (10)

Yürek yanıyor Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yürek yanıyor şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yürek yanıyor şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ASIKLUZUMSUZ
ASIKLUZUMSUZ, @asikluzumsuz
21.2.2024 23:41:22
5 puan verdi
Merhaba
Kutlarım değerli dostu ve eserini
Sağlıcakla
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL