Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Yusuf ONUK
Yusuf ONUK

ÇOK YORĞUNUM

Yorum

ÇOK YORĞUNUM

( 2 kişi )

0

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

320

Okunma

ÇOK YORĞUNUM

Çok yorgunum
Uykum var yüreğim buruk
Derdimi anlatacak kimsem yok benim
Kime anlatayım kime yanayım
Her doğrular yanlış oldu suç benim
Ne eş ne çocuk ne ana ne baba
Anlamıyor beni
İçindeki duyguları herkese söyleyemezsin ya
Herkese her şeyi söylemek ne mümkün
Yüreğimdeki dert beni içten içe eritir
Kimse anlamaz kiii
Gündüz ayrı dert gece yapayalnız kalırsın
Kimse yokmuşçasına bakarsın dört duvara
Zaman zaman üstüne yıkılır gibi olur
Nefesin daralır
Darmadağın olur hayatın
Olduğum gibi
Gülersin gülmekse eğer
Kimseye belli etmezsin ama
İşte
Kader der geçersin
Çalışmakla avutursun kendini
İyide nereye kadar
Hayatın son saniyelerinde bekliyorum
O mutluluk denen şey neyse
Bana uğrar diye ümit ediyorum
Bekliyorum

Yusuf Onuk-19.02.2024




Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Çok yorğunum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Çok yorğunum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ÇOK YORĞUNUM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL