Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
hd
hdivrik

Üşüyorum Meryem

Yorum

Üşüyorum Meryem

( 2 kişi )

0

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

324

Okunma

Üşüyorum Meryem

Battaniye var yorgan var
Oda sıcaklığı yeterli gelmekte
Fakat ben üşümekteyim Meryem
Sadece senin ilgin beni ısıtacak
Korkma gelmem yanına tutmam elini
Sarkmam sana asla , faydalanmam senden
İncitmem seni asla kimse bilmez sevdiğimi
Biliyorum sen de sevdin beni seziyorum
O ciddi ve sert bakışların gerisinde
Sıcacık ve yumuşacık kalbi olan biri var
Bir kalp koy Meryem yeter bana günlerce
Isıtır içimi bu kalp ❤️
Gecenin yarısında uyanıp uyanıp
Sulu gözlerle sana saçmasapan şiirler yazacak kadar seviyorum seni Meryem
Ah Meryem incitmeyeceğim asla
Bir ömür içimde taşıyacağım sevgini
Kal sağlıcakla

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Üşüyorum meryem Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Üşüyorum meryem şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Üşüyorum Meryem şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL