Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
ÖNDER34
ÖNDER34

Yaşar gider sessizce

Yorum

Yaşar gider sessizce

( 3 kişi )

0

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

323

Okunma

Yaşar gider sessizce

Tadım yok bak tatsızım
Arama beni adsızım
Gülmez yüzüm şansızım
Yaşar gider sessizce

Zaman akar ömürden
Sorgum var çok derinden
Yaram kanar gönlümden
Yaşar gider sessizce

Yıl olur saat dakika
Hüzün olmaz harika
Yol değil düz patika
Yaşar gider sessizce

Hayat böyle arkadaş
Gün gelir kalmaz sırdaş
Yalan olur o yoldaş
Yaşar gider sessizce

Yara dinmez gönülden
Sözlerim seven kalp den
Bir yolcuyum il ilden
Yaşar gider sessizce

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Yaşar gider sessizce Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yaşar gider sessizce şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yaşar gider sessizce şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL