Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Turgay Kurtgün
Turgay Kurtgün

YAZIMDA KIŞIMDA SEN DÖRT MEVSİMDE

Yorum

YAZIMDA KIŞIMDA SEN DÖRT MEVSİMDE

( 2 kişi )

0

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

433

Okunma

YAZIMDA KIŞIMDA SEN DÖRT MEVSİMDE

YAZIMDA KIŞIMDA SEN DÖRT MEVSİMDE

Yazımda kışımda sen dört mevsimde
Bitmeyen sızımsın benim solumda
Nisan’sın yağmurun dinmez gözümde
Bitmeyen umutsun hayat yolumda

Her gece odama dolsa da hüzün
Karşımda belirir o güzel yüzün
Aklımdan çıkmıyor verdiğin sözün
Bitmeyen umutsun hayat yolumda

Bağlandım sımsıkı sana yeminle
İstedim paylaşmak ömrü seninle
Senindim aşk dolu seven kalbimle
Bitmeyen umutsun hayat yolumda

Turgay Kurtgün 16 / 01 / 2024

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Yazımda kışımda sen dört mevsimde Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yazımda kışımda sen dört mevsimde şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YAZIMDA KIŞIMDA SEN DÖRT MEVSİMDE şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL