Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Ahmet Hani
Ahmet Hani

Orantısız Pazar

Yorum

Orantısız Pazar

( 10 kişi )

2

Yorum

19

Beğeni

5,0

Puan

391

Okunma

Orantısız Pazar

sözüm qemli ,gözüm yaşlı , özüm qem ,
cehennemdir, qefesdir, dardı alem.
oran yoxdur bu bazarda baxın bir ,
neden aldandı buğdayla o Adem?

_______

Sözlerim hüzünlü, gözlerim yaşlı, üzgünüm
bu bir cehennem, bu bir kafes, bu bir acı dünya
Bu piyasada oran yok
Adem neden buğdaya aldandı?

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (10)

5.0

100% (10)

Orantısız pazar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Orantısız pazar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Orantısız Pazar şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Midayet Kara
Midayet Kara, @midayetkara
17.1.2024 15:20:11
5 puan verdi
Değerli şairim sayfanızda yüreğinizin sesi mısralarda vücut bulmuş şahane bir eserinizi beğeniyle okudum yüreğine sağlık kalemin daim ilhamın bol olsun selam saygı ve sevgilerimle kal sağlıcakla
halilşakir
halilşakir, @halilsakir
17.1.2024 09:20:45
5 puan verdi
anlamlı ve de anlatım güzeli
dört dörtlük bir dörtlük okudum.
tebrikler ve saygılar sunuyorum...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL