Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Ahmet Hani
Ahmet Hani

Dünyanın neresindesin

Yorum

Dünyanın neresindesin

( 7 kişi )

0

Yorum

15

Beğeni

5,0

Puan

383

Okunma

Dünyanın neresindesin

Hatırlıyor musun?
Sonbahar yağmurları
Sarı ve ıslak yapraklar
Nehre giden dar bir bahçe sokağı
hatırlıyor musun
Şemsiyelerimizi açmamıştık
Elbiselerimize yağmur yağıyordu
Elin elimde
Küçük bir kulübeden bahsediyorduk
o yağmurlu günde .

Kendi özlemlerimi
Kime söylemeliyim?
küçük kulübe var
Sonbahar yağmurları düşüyor
Yapraklar sararır
Nehir akıyor .

Dünyanın neresindesin?

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (7)

5.0

100% (7)

Dünyanın neresindesin Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Dünyanın neresindesin şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Dünyanın neresindesin şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL