Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
şiirdünyam
şiirdünyam

EĞER ŞEHİT OLURSAM HAKKINI HELAL ET 1138

Yorum

EĞER ŞEHİT OLURSAM HAKKINI HELAL ET 1138

0

Yorum

6

Beğeni

0,0

Puan

418

Okunma

EĞER ŞEHİT OLURSAM HAKKINI HELAL ET 1138

HUDUN KARA KOLUMUZDA
RANZAMDA UZANIR İKEN
EĞİTİM ALANINDA EĞİTİM GÖRÜR İKEN
SINIRLARIMIZIN SIRIR NOKTASINDA
NÖBET SAATİMDE NÖBET TUTAR İKEN
HER ZAMAN SENİ VE DOĞACAK
ÇOCUĞUMUZU DÜŞÜNÜRÜM
ÇOCUĞUMUZUN DOĞUMUNDA
YANINDA OLMAK İSTERDİM
AMA ELİMDE DEĞİL
SENİN İLE GEÇİRDİĞİM HER AN
HER SAAT GELİR AKLIMA
İYİKİ SENİ TANIYIP SEVMİŞİM
BANA DÜNYALARI VERDİN
BENİ MESUT BAHTİYAR ETTİN
BENSENDEN RAZIYIM
YARATANDA SENDEN RAZI OLSUN
EĞER ŞEHİT OLURSAM HAKKINI HELAL ET

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Eğer şehit olursam hakkını helal et 1138 Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Eğer şehit olursam hakkını helal et 1138 şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
EĞER ŞEHİT OLURSAM HAKKINI HELAL ET 1138 şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL