Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Abdullah kaçmaz
Abdullah kaçmaz

Unutulmak ne acı

Yorum

Unutulmak ne acı

0

Yorum

6

Beğeni

0,0

Puan

486

Okunma

Unutulmak ne acı

١.
Gittin şimdi öksüz kaldı kar yağan istasyonlar
Ürpertiyor yalnızlık şimdi
Gecenin tenhasında figan düştü fiyakalı kentte
Bir dal kırıldı şimdi içimin semasında
٢.
Matem tutan kelebekler öldü prangalı baharda
Kimliksiz baharda kapalı panjurun arasından sızan güneşin hatır/na okudum yanık sesimden yasak bir dengbej ki
Belki de bir dengbej getirecekti seni bana
Dökerken dengbeji dur diyemedim dilimdeki yorgun sözlere
٣.
loma lımın neke xezalamın diyerek serzeniş sarnıçlarında buz kesildim öylesine ölümcül ki
Dini imgelerle süslediğim odama da anlatamadım derdimi
Attım içime
Herşeye rağmen nur kokuyor odamın çiçeği
٤.
Ben dağınık olsam da herşey yerli yerindeymiş onda
Gelseydin Haziran ayında ölürdük dünyaya
Serçeler de ölürdü
Ki yaşlandım , unutulmak ne acı , ya nasıl kıydık gözlere

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Unutulmak ne acı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Unutulmak ne acı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Unutulmak ne acı şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL