Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
yakup simsek
yakup simsek

ALLAH İCİN SEVDİM

Yorum

ALLAH İCİN SEVDİM

( 1 kişi )

0

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

315

Okunma

ALLAH İCİN SEVDİM


ALLAH İCİN SEVDİM

Ben seni Allah için sevdim
Bismillah dedim AŞK a
ve seni birleyerek sevdim
Elhamdülillah dedim Aşk a
sende ELIF sırrını aradım
Şükür dedim Aşk a
ve seni sevdim
büründüm sırlara
sırlarda sır aradım aşkımı buldum
Allahu Ekber dedim Aşk a
kahinat denen aleme sığdıramadım
Gönlüm gönlüm dedim AŞK a

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Allah icin sevdim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Allah icin sevdim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ALLAH İCİN SEVDİM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL