Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Vedat Yılmaz
Vedat Yılmaz

Kudüs Yanıyor

Yorum

Kudüs Yanıyor

( 2 kişi )

1

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

345

Okunma

Kudüs Yanıyor

Kudüs Yanıyor

Fırtına koparmış bir bardak suda
Haçlı tuzak kurmuş bekler pusuda
Kudüs’e od düşmüş cayır cayır yanıyor
Hele susun Müslümanlar uykuda!

Kâfir, bebek öldürüyor kuvözde
Bütün cihan seyrediyor ve biz de…
Dilde tekbir, serde mertlik kalmamış
Ölü toprağı mı var üstümüzde

Vedat Yılmaz
Elazığ/2023

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Kudüs yanıyor Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kudüs yanıyor şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kudüs Yanıyor şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Muzaffer Yavuz
Muzaffer Yavuz, @muzafferyavuz
17.11.2023 22:32:38
5 puan verdi
Ölü toprağı var üstümüzde yüreğine sağlık hocam selamlar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL