Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
NAZIM TAŞTAN Gönülden Mıs
NAZIM TAŞTAN Gönülden Mıs

KAN AKITIYOR O ZALİMLER!

Yorum

KAN AKITIYOR O ZALİMLER!

( 6 kişi )

2

Yorum

16

Beğeni

5,0

Puan

661

Okunma

KAN AKITIYOR O ZALİMLER!

KAN AKITIYOR O ZALİMLER!

Yelkenlerin hepsi açık!
Gemi daldı o ummana,
Acı haber hep yayılmış,
Tüm aleme o ummana.

O girdaba sarılmış vah!
Hayat san ki çürük iplik,
Başa gelen tüm belalar,
Nedir bunca şu gariplik!

Onca insan can veriyor,
Akmaktadır nice kanlar,
Kahrolası şu Yahudiler!
Ölüm kusar şu zalimler.

Neyin nesi kanlı savaş?
Bitmedi ki kanlı vahşet!
Zalim bekler o pusuda!
Kan akıtıyor o zalimler!

NAZIM TAŞTAN

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (6)

5.0

100% (6)

Kan akıtıyor o zalimler! Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kan akıtıyor o zalimler! şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KAN AKITIYOR O ZALİMLER! şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Mustafaoğlu İlyas
Mustafaoğlu İlyas, @mustafaoglu-ilyas
11.11.2023 20:37:42
5 puan verdi
Anlamliydi eser Tebrikler ustaya
Bunamis alcak siyonist boynuzlu domuza lanet olsun
Nurettin GÜLBEY
Nurettin GÜLBEY, @nurettingulbey
11.11.2023 09:29:21
5 puan verdi
Tebrikler Saygıdeğer Üstadım...Anlamlı ve güzel bir şiir,kutlarım...Selam ve saygılarımla...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL