Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Genç Türk
Genç Türk

Şehitler diyarı Baskil

Yorum

Şehitler diyarı Baskil

0

Yorum

8

Beğeni

0,0

Puan

494

Okunma

Şehitler diyarı Baskil

Bu vatan uğruna o gün savaş
Şahadet şerbeti Gazi de içti
Sıddı Zeynep ana cennette gitti
Al Sancaktarı Abdulvahap Gazi

Şehidi şüheda sultanı şanı
Kalenin uğruna aktı al kanı
Yalçın kayalıklar oldu mekânı
Şehitler diyarı Baskil burası

Rabbim nasip etmiş sancağın alı
Şehitlik makamı cennetin gülü
Başucunda öter Cennet bülbülü
Erenler ocağı Baskil burası

Dağıyla ovası yeşil manzara
Allah dostlarını burada ara
Gören kalplerden de silinir kara
Veliler otağı Baskil burası

Türk İslam sancağı emanet sana
Doğurmaz ki böyle yiğit her ana
Genç Türk şehidini şiirle ana
Evliyalar yordu Baskil burası

Muzaffer Önler / Elazığ

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şehitler diyarı baskil Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Şehitler diyarı baskil şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Şehitler diyarı Baskil şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL