Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Fehmi Tazegül
Fehmi Tazegül

GETİRDİ BANA.

Yorum

GETİRDİ BANA.

( 2 kişi )

1

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

348

Okunma

GETİRDİ BANA.

GETİRDİ BANA.


Ben mutluyum aşkınla seninle.
Şimdi benimle konuş gözlerinle.
Ellerini kalbime koy canım dinle.
Can seni yıldızlar getirmiş bana.


Kalbimde oldun gülüm sevgilim.
Kumral saçlarında dolaşsın elim.
Olmuşsun benim çiçeğim gülüm.
Can seni yıldızlar getirmiş bana


Şarkı söyler mavisi gökyüzünün.
Göz göze gelgelim seninle bir gün.
Gönlüm seninle canım buluşsun.
Can seni yıldızlar getirmiş bana.


Fehmi,
Sevdaya sevgiyle ikimizde varız.
Seni anlatır göklerdeki her yıldız.
Şimdi sensin bir de ben gelmez.
Can seni yıldızlar getirmiş bana.

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Getirdi bana. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Getirdi bana. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GETİRDİ BANA. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Kızılelmalım
Kızılelmalım, @kizilelmalim
22.7.2023 23:24:39
5 puan verdi
Harika duygularla yazdığınız gönül sesinizi beğeniyle okudum kaleminiz kavi yüreğiniz dert görmesin sağlıcakla kalın...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL