Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
LESKÜY NARUT
LESKÜY NARUT

Gün biterken iniyor..

Yorum

Gün biterken iniyor..

( 5 kişi )

0

Yorum

11

Beğeni

5,0

Puan

512

Okunma

Gün biterken iniyor..

Gün biterken iniyor..

________gün biterken iniyor, 
kederler gözlerime 
göğsümün üzerinde bir sızı. . . . 
gün dönünce yanıyor yüreğimde 
ateşler içimde 
___/soruyorum kendi kendime ..
bu neyin diyeti diye ...?
neydi böyle,
gözlerimden akanlar böyle vakti gelince 
hangi dağın yeli,
durmadan esip duranlar siğnemde 
bütün ömrümü bölüyorum geceye 
yinede "hiç bir umut yetmiyor nefesime" 
uzak bir bulut gibi kederlerim..
ne etsemde "gücüm yetmiyor günüme"
________gün biterken iniyor, 
kederler gözlerime 
göğsümün üzerinde bir sızı. . . . 
gün dönünce yanıyor yüreğimde 
___

_LESKÜY NARUT

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

100% (5)

Gün biterken iniyor.. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gün biterken iniyor.. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Gün biterken iniyor.. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL