Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
sadikurt69
sadikurt69

BİR RÜZGAR ESİYOR

Yorum

BİR RÜZGAR ESİYOR

3

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1602

Okunma

BİR RÜZGAR ESİYOR



Bir rüzgar esiyor, solgun yüzüme,
Hırçın tokadını çalıp gidiyor.
Kulak asar gibi her bir sözüme,
Hasreti ardına takıp gidiyor.

Bir rüzgar esiyor, serin mi serin,
Bilinmez bir hız var manası derin,
Girip arasına göğün ve yerin,
Coşmuş ırmak gibi akıp gidiyor.

Bir rüzgar esiyor, sahipsiz hancı,
İçime doluyor garip bir sancı,
Yaklaşarak bana sanki yabancı,
Selamsız, sabahsız bakıp gidiyor,

Bir rüzgar esiyor, bilinmez hali,
Sinirli, tedirgin duysun ahali,
Göklerden süzülen alev misali,
Şu garip bağrımı yakıp gidiyor.

Sadi Kurt

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Bir rüzgar esiyor Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bir rüzgar esiyor şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BİR RÜZGAR ESİYOR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
cebirin  defteri
cebirin defteri, @cebirindefteri
15.9.2008 14:42:40
Tebrikler.
saltuk buğra bıçak
saltuk buğra bıçak, @saltukbugrabicak
15.9.2008 13:25:53
bir rüzgar esiyor ve bizi şiirinize sürüklüyor..teşekkürler şiircan..
hayatgülbahçesi
hayatgülbahçesi, @hayatgulbahcesi
15.9.2008 13:19:56
yüreğinize sağlıkkk
akıcı hoş bir şiirrr
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL