Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
AVAZ
AVAZ

BU BAYRAM II

Yorum

BU BAYRAM II

( 2 kişi )

1

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

321

Okunma

BU BAYRAM II

sabah erken yine kalktık namaza
babam ile gittik geldik bu bayram
el açıp duaya durduk niyaza
hep beraber yine kıldık bu bayram

bayram sofrasına kurduk bağdaşı
yanımızda aldık bacı gardaşı
çoluk çocuk birden tatlı telaşı
anamla babamla güldük bu bayram

şükür olsun kestik yine kurbanı
tüttü baba ocağının dumanı
iki lokma kavurmayla ayranı
bu sene de nimet bildik bu bayram

nasip ettin kabul eyle bu sene
bir avazlık ömrüm varsa ver yine
maraz verme gülsün yine bu hane
şükür olsun iyi haldik bu bayram

FATİH ŞAHİN IŞIK
AVAZ

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Bu bayram ıı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bu bayram ıı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BU BAYRAM II şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Osman NALBANT
Osman NALBANT, @osmannalbant
28.6.2023 20:24:49
5 puan verdi


*** BU BAYRAM II *** şiirini, beğeniyle okudum. Nice güzel şiirlere diyor, Şair Arkadaşımı, içtenlikle KUTLUYORUM...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL