Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
bhrshn63
bhrshn63

Bu son baharımız

Yorum

Bu son baharımız

0

Yorum

5

Beğeni

0,0

Puan

415

Okunma

Bu son baharımız

Artık aynı havayı soluyamayız
Aynı durakta duramayız
Aynı yağmuru paylaşamayız
Bu son baharımızdı

Bir köşede sevdamız yaşarmı bilmiyorum
Gidebildiğin en uzak yerlerde
Bu son baharımızdı son aksamlarımız
Bir demli çay mı içseydik kirlenmiş umutlarımızla

Hiç bir düşüncen
Hiç bir korkun
Hangi Tan gözyaşını kurutur demedi
Bu son baharımızdı son gecelerimiz

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Bu son baharımız Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bu son baharımız şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bu son baharımız şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL