Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Hilmi Arsoy
Hilmi Arsoy

gidiyorum isteyerek

Yorum

gidiyorum isteyerek

( 3 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

300

Okunma

gidiyorum isteyerek

gidiyorum isteyerek


Sevmesine sevdim amma
Adres yanlış yok o yürek
Düşüyorken gözlerime
Tutunmuştun ellerime ...

Güneş yansa hiç erimez
Sende yürek bir buz dağı
Esen yelle sevda gelmez
Kurutursun sulu bağı ...

Bana verdin acıları
Yıllarımı çaldın olsun
Grup vakti akşamları
Gözlerinde yaşlar olsun ...

Göremedin soldu çiçek
Koklasam da kim bilecek
Parçalandı yandı yürek
Gidiyorum isteyerek ...

Hilmi Arsoy -Tekirdağ

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Gidiyorum isteyerek Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gidiyorum isteyerek şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
gidiyorum isteyerek şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL