Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
se
sessizliq.iyidir

eşitlerarasındabirinci

Yorum

eşitlerarasındabirinci

( 2 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

343

Okunma

eşitlerarasındabirinci

eşitlerarasındabirinci olmak mı bana vaat ettiğin
değerli olacaksa bir eylem
sana verdiğim değer olmamalı mı
ben değil miyim ki

bir koridorda seni görmeden
topuklu ayakkabı sesinden
seni tanıyıp mutlu olabilen
tam açabilsem sana duygularımı
kimsenin şansı olmazdı benimle aynı kefede
ah anlatabilsem ah dokunabilsem yüreğine
çaresiz süzülüp kalmazdım kuru toprağa bakan
mahsun başak çaresizliğiyle

eşitlerarasındabirinci olabilsem
karanlık gökler çorak topraklar
su ile temizlenip arınır mıydı
herşey müthiş anlamsız
kalıyorum duruyorum bitiyorum

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Eşitlerarasındabirinci Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Eşitlerarasındabirinci şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
eşitlerarasındabirinci şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL