Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Erdoğan Ylmz
Erdoğan Ylmz

Solunda Ne Var

Yorum

Solunda Ne Var

( 3 kişi )

0

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

823

Okunma

Solunda Ne Var

Gönül sevdiğine gönül koyarsın
Ötüyor bülbülün güledir ikrar
Biraz özleyince lisan ararsın
Şen olsun bağların nedir bu efkâr

Neden kaygıların elem verici
Yakma yeter diyor yüreğin içi
Sükutun yaralar ikrarın acı
İçinde bir mangal dağlarında kar

İstersen bekleme var git mayısı
On iki ayların hepsi mi sızı
Sağına dön uyu hiç yorma bizi
Ellerin bağrında solunda ne var?

Yeni urbaların eski libasın
Al da git başını asılı kalsın
Çok yoruldun gönül artık azatsın
Toprak arzuluyor seni kim sorar

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Solunda ne var Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Solunda ne var şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Solunda Ne Var şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL