Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
KADİR ACI
KADİR ACI

Derken Geldi Bayramımız

Yorum

Derken Geldi Bayramımız

( 2 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

427

Okunma

Derken Geldi Bayramımız

Bahar geldi açtı çiçek
Etrafımız börtü böcek
Güzel günler de gelecek
Derken geldi bayramımız

Şükür, çıkarıldık düze
Neşe kattık ömrümüze
Çayır çimen ödül bize
Derken geldi bayramımız

Buruk geçse de günümüz
Keder dolsa da içimiz
Yola çıksın ol göçümüz
Derken geldi bayramımız

KADİR ACI, 20.04.2023, KAYSERİ

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Derken geldi bayramımız Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Derken geldi bayramımız şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Derken Geldi Bayramımız şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL