Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
AVAZ
AVAZ

BELLİ DEĞİL

Yorum

BELLİ DEĞİL

( 5 kişi )

3

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

427

Okunma

BELLİ DEĞİL

bir acı düştü ki, bağrım yanıyor
ateş belli değil, köz belli değil
yıkıldıkça her yer ayrı kanıyor
duman belli değil toz belli değil

ne olur sesime, bir seda verin
yer yarıldı kaldık, altında yerin
çaresiz bu yara, hem de çok derin
deva belli değil, iz belli değil

bir avazım yetmez, acıya sesim
çöküyor üstüme bak, can kafesim
tükendi takatim, kesik nefesim
kabuk belli değil, öz belli değil

FATİH ŞAHİN IŞIK
AVAZ

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

100% (5)

Belli değil Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Belli değil şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BELLİ DEĞİL şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Osman Akçay
Osman Akçay, @osmanakcay
8.2.2023 14:26:22
5 puan verdi
Kahramanmaraş Pazarcık’ta 7,7 ve ardından Elbistan’da 7,6 şiddetinde depremler oldu. Depremlerin birçok artçısı bile 6 şiddetinden fazla gerçekleşti. Ülkemiz olarak çok büyük bir sınav veriyoruz. İnşallah el ele bu büyük afetin yaralarını bir an önce sarmayı başarırız. Depremde vefat eden insanlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Rabbim yaralılarımıza acil şifalar versin. İnşallah şuan yıkıntılar altında olan çok sayıda vatandaşımızın kurtulmaları mümkün olur. Rabbim beterinden saklasın. Milletimizin başı sağ olsun.
ŞÜKRÜ ATAY
ŞÜKRÜ ATAY, @sukruatay
8.2.2023 10:41:57
5 puan verdi
Duyarlı yüreğinize ve kaleminize sağlık diliyorum.
KAHRAMANMARAŞ'la birlikte 10 ilde yaşanan depremde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diliyorum🙏
Milletimizin başı sağolsun. Yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Cenab-ı Hak bizleri felaketlerden uzak eylesin.
Sonsuz selam ve saygılarımla.
Osman NALBANT
Osman NALBANT, @osmannalbant
8.2.2023 10:36:07
5 puan verdi

*** BELLİ DEĞİL *** şiirini, beğeniyle okudum. Nice güzel şiirlere diyor, Şair Arkadaşımı içtenlikle KUTLUYORUM...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL