Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
MGüngör
MGüngör

İstemem artık

Yorum

İstemem artık

( 4 kişi )

2

Yorum

8

Beğeni

5,0

Puan

312

Okunma

İstemem artık

En çok sana darıldım ben her gelmeyişinde.
Olmayışının ihtimali vardı ruhumda.
Ne çok seni bekledim ben,
Kaptana küsen derya gibi.
Ne çok seni andım ben buruk bir nidayla.
Bilmiyorum, neden hâlâ vurgunum sana?
Gönül yorgun, mahcup ruha.
İstemem artık, kalsın...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

İstemem artık Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İstemem artık şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İstemem artık şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
AZAP
AZAP, @azap
22.1.2023 18:54:28
5 puan verdi
anlam ve anlatımı ile çok harika bir paylaşımdı dost kutlar esenlikler dilerim...
Osman NALBANT
Osman NALBANT, @osmannalbant
22.1.2023 18:23:02
5 puan verdi

*** İSTEMEM ARTIK *** şiirini, beğeniyle okudum. Nice güzel şiirlere diyor, Şair Arkadaşımı içtenlikle KUTLUYORUM...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL