Ruhuma dolanan akşamlı yoldun Karınca yetmedi ağustos böceği buldun Kadir bilmez sahte bahçıvan oldun Bütün çiçeklerimi hoyratça yoldun
Bahar gelmez çiçekler açmaz mı sandın Talih adresimi buldu buluyor Dolu almaz boş da dolmaz mı sandın Hayat güzel, yüzümde güller açıyor
Ömür kısa, gününü gün etmeye bak Arz geniş! Durma, uzaklara kaç Çise düşmesin soluna, olasın kıraç Ahım seni tutmadan tat almaya bak!
deryaxderya (06.09.2008)
Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Ruhuma dolanan akşamlı yoldun...........> olsun üstadım bazı akşamlar şairler için güzeldir. Karınca yetmedi ağustos böceği buldun.>uğur böceği toplamasını beklenmez Kadir bilmez sahte bahçıvan oldun........> demekki acemi kör bahçıvanmış Bütün çiçeklerimi hoyratça yoldun........>dilerim başka yerden eline diken batar
Bahar gelmez çiçekler açmaz mı sandın...> yanılmış demekki olsun o kışları yaşasın Layıkmış Talih adresimi buldu buluyor.................> talihiniz gönlünüz kaleminiz açık olsun Dolu almaz boş da dolmaz mı sandın........> onun gönül destisi boş kalsın. Hayat güzel, yüzümde güller açıyor.......>kaleminizden belli hocam
Ömür kısa, gününü gün etmeye bak........> günleri kara olur .inş Arz geniş! Durma, uzaklara kaç.............> sevgiden kaçan sevgiden mahrum olur inş. Çise düşmesin soluna, olasın kıraç..........> demekki o kıraç olmaya layıkmış. kıraç az olur çöle dönüşsün Ahım seni tutmadan tat almaya bak........> tat almak için yürek gönül gerek. anlaşılan tat olma hissi bitmiş
çok güzel bir şiir okuduğum için .içimden geldiği gibi konuyu açtım. tebrikler size kutlarım.
Ruhuma dolanan akşamlı yoldun Karınca yetmedi ağustos böceği buldun Kadir bilmez sahte bahçıvan oldun Bütün çiçeklerimi hoyratça yoldun
Bahar gelmez çiçekler açmaz mı sandın Talih adresimi buldu buluyor Dolu almaz boş da dolmaz mı sandın Hayat güzel, yüzümde güller açıyor
Ömür kısa, gününü gün etmeye bak Arz geniş! Durma, uzaklara kaç Çise düşmesin soluna, olasın kıraç Ahım seni tutmadan tat almaya bak!
Bu şiirinizi tekrar okumak istedim. Çok güzel hoş şu var ah olayı biraz iyi değil bence ah etmek te ah almakta hiç hoş değil gerçi siz de ah almadan derken bunu demk istemişsiniz sanırı. Tebrikler.
Ömür kısa, gününü gün etmeye bak Arz geniş! Durma, uzaklara kaç Çise düşmesin soluna, olasın kıraç Ahım seni tutmadan tat almaya bak! === Ömür kısa olsada yaşanır Birbirine sevmeyen boşanır İşide yoksa durmadan kaşınır Ahı tutmadan kaç buralardan . Tebrikler Çok güzeldi . Yüreğine sağlık .
ooo çok güzeldi:) sür bir müddet daha sefanı sonra ne yapacaksın bakalım ahım yakana yapıştığında:) deryacığım ufak bir eleştirim olacak...şiir çok güzel, kafiyeler de iyi içerik zaten enfes ama keşke tam bir hece şiiri olsaydı bu...daha güzel olmaz mıydı? ama tabi sen bilirsin canım arkadaşım uzun zamandır uğrayamıyorum sayfana ama bu gece seni okuyacağım:) sevgilerle canım benim...
Güzeldi şiiriniz efendim anlamlı taşlamalı birazda ahlı bir şiir Yüreğinize sağlık beddua etme Allah bildiğigibi yapsın de bence ......................kaleminiz daim olsun....Allah sizinledir.
Kadir bilmez sahte bahçıvan oldun Bütün çiçeklerimi hoyratça yoldun
güzeldi beğenerek okudum.Aslında çok derin manalara tekabül eden ve yazılabilecek sayfalarca kelimelerim var içimde ...Ama..âh etmeyi hoş bulmuyorum ama âhı dil yapmıyor ve sizin iradeniz bu konuda hükümsüz kalıyor âhı yüreğimiz ve ruhumuz daha çok hissediyor .Âh almamak iyi olur ama bazen olabiliyor.Yine de âhsız ,günahsız ve sevgi dolu günlere yolumuz açık olsun .Sevgilerimle.
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.