Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
a.yüksel şanlıer
a.yüksel şanlıer

Kendimi kaybettim

Yorum

Kendimi kaybettim

( 1 kişi )

0

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

359

Okunma

Kendimi kaybettim

Kendimi kaybettim


xx


Kendimi kaybettim geldiğim yolda
İğneyle ararım bel tepe dağda
Sorarım gören yok olduğum yerde
Nerede acaba, bir gören var mı ?

xx

Kendimi kaybettim elimde iğne
Ben kimim bilemem tanımam bile
Kayboldum içkiden ben içe, içe
Şu beni tanıyan bir gören var mı?

xx

Kendimi kaybettim var mıdır gören
Sarhoşun biriyim bilirdir bilen
Görünmez ellerim pislikten kirden
Gezerken hiç beni bir gören var mı ?

xx

Kendimi kaybettim giderken yolda
Dilim var beş kulaç yemekte balda
İhanet yüzünden kaldım ’ da darda
Kendimi ararım, bir gören var mı ?

xx

Kul Ahmet adımdır herkese sorun
Kendimi kaybettim kalmışım darda
Bir gören olmuştur mutlaka bulun
Her gelene deyin bir gören var mı ?


16 Aralık 2022
Ahmet Yüksel Şanlı er
















Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Kendimi kaybettim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kendimi kaybettim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kendimi kaybettim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL