Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare

Ne olursa olsun

( 3 kişi )

2

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

317

Okunma

Ne olursa olsun



Zaman kısa yol uzun
Yürüsende bitiyor yürümesende
Hayat dediğin kısacık bir ömür
Yaşasanada bitiyor yaşamasanada
Ömür dediğin nedir ki
Aldığın bir nefes yasadigin bir an
Yaşamak bir umut bir hayal
Gönlünden geçen bir heves
Hayat,
Ne olursa olsun
Bazen hoş bazen boş
Acıda geçiyor tatlıdan
Sonunda
Ne olursa olsun
Alışıyor her şeye insan
Ölümde olsa ayrılıkta

a.y. / 24.kas.18

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Ne olursa olsun Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ne olursa olsun şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ne olursa olsun şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Çerkez Kızı
Çerkez Kızı, @cerkezkizi
25.11.2022 12:37:32
HARIKA EMEKLERINIZE SAGLIK SIIR YUREGINIZ VAR OLSUN.
DÜŞLER SIĞINAĞI
DÜŞLER SIĞINAĞI, @dusler-siginagi
24.11.2022 16:28:03
5 puan verdi
tebrikler
mükemmel
selam ve sevgiler
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL