Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
ilhanaşıcı
ilhanaşıcı

yaşasın ölüm

Yorum

yaşasın ölüm

( 11 kişi )

0

Yorum

18

Beğeni

5,0

Puan

482

Okunma

yaşasın ölüm

yaşasın ölüm





//
.
.
.

oysa,
buluttu,
yağmurdu
gökkuşağıydı
çocukluğumun
toprak kokan elleri
en çok maviyi soydum
hep yas ucuma koydum
yalanı sevmem yalan değil
en çok ta maviye soyundum
yüzme bilmem sebep bu iken
gözlerin denizine iskele kurdum
kurdum hayalimi ve saatimi umuda
boynunda cellatlarını taşısa da umut
konu sen, sonuda aşksa.., yaşasın ölüm..

.
.
.
//



ilhanaşıcıkasımikibinyirmiiki

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (11)

5.0

100% (11)

Yaşasın ölüm Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yaşasın ölüm şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
yaşasın ölüm şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL