Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
sondemokrat
sondemokrat

SARI YAPRAKLAR

Yorum

SARI YAPRAKLAR

( 5 kişi )

2

Yorum

8

Beğeni

5,0

Puan

381

Okunma

SARI YAPRAKLAR

yemyeşil çimlerin üzerine
uzandı yorgun çoban
baktı az ötede
beli bükülmüş bir ağacın
sararmış yaprakları
bir bir düşüyor dalından
hafif bir rüzgarın
nazlı nazlı esmesiyle
bende düşeceğim dedi
bir gün dalımdan
şu kara toprağa

İRFAN GÖRGÜN


Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

100% (5)

Sarı yapraklar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sarı yapraklar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SARI YAPRAKLAR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Osman Akçay
Osman Akçay, @osmanakcay
3.11.2022 12:05:08
5 puan verdi
Evet şiirde de belirtildiği gibi
ömür, bitecek bir gün.

'En büyük israf, ömür israfıdır. '
der Mevlana.

Bu ömrü israf etmemek gerekir.

Zaten ömür dediğin nedir ki?
Doğunca kulağa bir ezan
Ölünce ardından bir sala.

Tebrik ediyorum.
Kalemine sağlık.
Osman NALBANT
Osman NALBANT, @osmannalbant
3.11.2022 10:35:56
5 puan verdi

*** SARI YAPRAKLAR *** şiirini, beğeniyle okudum. Nice güzel şiirlere diyor, Şair Arkadaşımı içtenlikle KUTLUYORUM...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL