Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
GümüşhanlıŞinasi
GümüşhanlıŞinasi

Ben ne yapayım?

Yorum

Ben ne yapayım?

( 2 kişi )

1

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

558

Okunma

Ben ne yapayım?

Ben ne yapayım?



Konuşsam cinayet sayarlar
sussam suçlu
gözyaşlarım düşer
yüreğimi sızlatan...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Ben ne yapayım? Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ben ne yapayım? şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ben ne yapayım? şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Aksakal
Aksakal, @aksakal1
9.10.2022 23:13:35
Gözyaşları yufka yüreklilerin, yaşlıların kârıdır. Benim yaşıma ulaşınca her olaya zaten gözyaşı dökmeye başlayacaksınız. Ancak gençlere doğruyu sadece söylemek de değil; bağıra çağıra söylemek yakışır. Gözlerinizden öpüyorum. (Aksakal)
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL