Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Nigar Güler
Nigar Güler

SEVMEK ÖYLESİNE ZORKİ

Yorum

SEVMEK ÖYLESİNE ZORKİ

( 2 kişi )

0

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

421

Okunma

SEVMEK ÖYLESİNE ZORKİ

SEVMEK ÖYLESİNE ZORKİ

Bir hayat öbürüne
benzemez bu alemde.
Doğar büyür ve sever insan.
Günün birinde.
Ya ’Aşk’
Eriyinceye kadar yürek,
özlersin.
Ve,
ölümüne yürürsün
bu kervanda.
Af etmek katilini;
Ne zaman?
Nerede?
Nasıl?
Sağ kalmışsan eğer,
olur belki?
Bir insan bir kere yanar,
bir kere ölür.
Sevmek;
öylesine zor ki ..!
~~~
Nigâr Güler.
Firuze

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Sevmek öylesine zorki Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sevmek öylesine zorki şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SEVMEK ÖYLESİNE ZORKİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL