Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Hasan Özaydın
Hasan Özaydın

İŞİ

Yorum

İŞİ

( 3 kişi )

2

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

263

Okunma

İŞİ

Akıyor uyku gözlerimden,
Yastık ister başım .
Bu günlük bu kadar.
Yarın kaldığım yerden başlarım.
Eh ne mi yapıyorum ,
Şiir karalıyorum ...

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

İşi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İşi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İŞİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Sürgünadam
Sürgünadam, @surgunadam
3.8.2022 15:59:12
5 puan verdi
Karaladığıniz şiiri okumak için yarını sabırla bekleyeceğim inşaAllah.
Selâm ve saygılarımla üstadım.
Osman NALBANT
Osman NALBANT, @osmannalbant
3.8.2022 11:13:14
5 puan verdi

İŞİ şiirini, beğeniyle okudum. Nice güzel şiirlere diyor, Şair Arkadaşımı, KUTLUYORUM...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL