Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
yalnıztepe
yalnıztepe

Aşina hatıralar

Yorum

Aşina hatıralar

( 2 kişi )

1

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

417

Okunma

Aşina hatıralar

Biz yabancısı değildik
Bu şehrin sokaklarının
Aynı yollardan gitti okula
Aynı zil sesi ile derslere başladık

Oysa birbirimizden habersizdik
Aynı çeşmenin suyunu içtik
Farklı damlarda uçurtmalar uçurduk
Aynı mahallenin dar sokaklarında
Bilyeler oynadık.

Aynı mahallede delikanlı olduk
Sevdik komşu kızlarını masumca
Yüreğimiz büyük bulvarlara açıldıkça
Kaybolduk hatıralar arasında
Birine rastlarsak hangi mahalledensin diye
Aşina hatıralar çıka gelir
Uzun sohbetlerden sonra
Aşina yüzler
Aşina hatıralardan sonra
Yeni bir dostluk başlar....

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Aşina hatıralar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aşina hatıralar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Aşina hatıralar şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Osman NALBANT
Osman NALBANT, @osmannalbant
1.8.2022 12:51:04
5 puan verdi

AŞİNA HATIRALAR şiirini, beğeniyle okudum. Nice güzel şiirlere diyor, Şair Arkadaşımı KUTLUYORUM...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL