Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
TC Sami Arlan
TC Sami Arlan

Sende bilmiyorsun ki..

Yorum

Sende bilmiyorsun ki..

( 2 kişi )

0

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

381

Okunma

Sende bilmiyorsun ki..

Sende bilmiyorsun ki..


Yalan gülüşler attım etrafıma
Tıpkı senin benim yanımda yaptığın gibi
Zordu benim için
Bilmem senin için zor muydu?
O anlar veya alışmış mıydın?

Hava almak için dışarı çıktım,
Bu sefer ben ayaklarıma değil
Ayaklarım bana hükmediyordu
O balo bize hiç yaramadı sevgili.

Beni ilk öptüğün sokakta buldum kendimi
Yanımda sen ol istedim,
Bana bu saatte ne işin var burada?
Demeni istedim, sen yoktun
Tek duyduğum rüzgârın sesiydi
Yanımdan bir çocuk geçiyormuş fark etmedim.

Senin kokunu alıncaya kadar
Hayat bana seni hatırlatmak için uğraşıyordu
Ben karşı gelemiyordum çünkü sen benim
Bütün güçlü yanımı almıştın gidişinle
Ah be gizli sevdam neden âşık olduk ki biz.

Sami Arlan..

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Sende bilmiyorsun ki.. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sende bilmiyorsun ki.. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sende bilmiyorsun ki.. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL