Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
nuhkenis
nuhkenis

Bir yol bulup gitsek kuşlara doğru

Yorum

Bir yol bulup gitsek kuşlara doğru

( 3 kişi )

0

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

333

Okunma

Bir yol bulup gitsek kuşlara doğru

Dünya trenine binen inmiyor
Su mu akar hey yokuşlara doğru
Bitmiyor kahrı zehri bu hayatın
Bir yol bulup gitsek kuşlara doğru

Dağ demeyip taş demeyip de aşsak
Bir güzel bulut keşfedip ulaşsak
Kanat açıp göklere uçsak uçsak
Bir yol bulup gitsek kuşlara doğru

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Bir yol bulup gitsek kuşlara doğru Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bir yol bulup gitsek kuşlara doğru şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bir yol bulup gitsek kuşlara doğru şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL