Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
nuhkenis
nuhkenis

Bir Kuş Yorgunluğu

Yorum

Bir Kuş Yorgunluğu

( 3 kişi )

2

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

531

Okunma

Bir Kuş Yorgunluğu

Üzerimde bir kuş yorgunluğu

Bir göçü daha bitirmiş gibi

Ben hasretin tam da bitmiş derken

Rüzgârlar yenisini yetirmiş gibi

Görmedin bilmedin nasıl yandım

Her sabah yokluğuna tez uyandım

Ben sana uzun bir destandım

Sen sandın üç beş satırmış gibi

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Bir kuş yorgunluğu Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bir kuş yorgunluğu şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bir Kuş Yorgunluğu şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Osman NALBANT
Osman NALBANT, @osmannalbant
3.2.2022 17:32:59
5 puan verdi
Duanız kabul, ameliniz makbul hizmetiniz daim olsun. Saadetiniz kaim Kandiliniz mübarek olsun....
AZAP
AZAP, @azap
3.2.2022 17:22:42
5 puan verdi


Bu kutlu günlerin feyzi ve rahmeti ile bereketi üzerinize olsun dost amin
anlam ve duygu yüklü gönül sesin harikaydı dost kutlarım...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL