İntikam alıp da sonunda pişman olmaktansa, affedip de pişman olmak daha iyidir. cafer b. muhammed
Nafiz Tançağlar
Nafiz Tançağlar

AYAŞ TÜRKÜLERİ

Yorum

AYAŞ TÜRKÜLERİ

( 1 kişi )

0

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

872

Okunma

AYAŞ TÜRKÜLERİ

AYAŞ TÜRKÜLERİ

"Ayva çiçek açmış yaz mı geliyor?"
"Süpürün kahveyi Osman geliyor"
"İkimizi bir odaya koysalar"
"Usandığım, hem bezdiğim oluyor"

"Dil neden takılmış keman kaşına?"
"Melamet hançerin bağrım başına"
"Gözlerin, ne sihir etti bilemem"
"...Dedi" "Ne yapıp neyleyim" yaşına.

NAFİZ TANÇAĞLAR
25 Ocak 2022 Salı 13.43
Y.Ova / K.Çekmece / İst

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Ayaş türküleri Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ayaş türküleri şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AYAŞ TÜRKÜLERİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL