Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
SinanKARAKAŞ
SinanKARAKAŞ

Hak Yemez

Yorum

Hak Yemez

( 2 kişi )

2

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

421

Okunma

Hak Yemez

Müminim diyen kişi, haksıza haklı demez,
Haklıdan hakkı alıp, haksız olana vermez,
Haksızdan yana olan, ben müminim demesin,
Çünkü müminim diyen, hiç bir zaman hak yemez.

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Hak yemez Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hak yemez şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Hak Yemez şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
HERFE
HERFE, @herfe
7.1.2022 23:42:20
5 puan verdi
İşte tam da bu noktada ayrılıyor inanan ve inanmayan.Ne demiş yüce Rabbimiz "karşıma asla kul hakkıyla gelmeyin..Bütün günahlarınızı affederim kul hakkını asla" Gerçek inanan hiç bir koşulda kul hakkına girmez, kul hakkı yemez!

Kaleminize sağlık...
Osman NALBANT
Osman NALBANT, @osmannalbant
7.1.2022 23:34:51
5 puan verdi
HAK YEMEZ Şiirini beğeniyle okudum. Nice güzel şiirlere diyor, şairimi içtenlikle KUTLUYORUM...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL