Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
cuma ali  çetin
cuma ali çetin

Mahşer Yerine

Yorum

Mahşer Yerine

( 4 kişi )

0

Yorum

8

Beğeni

5,0

Puan

570

Okunma

Mahşer Yerine

Mahşer Yerine

Ey dostum adına ecel denilen...
Biri gelir bir gün mahşer yerine.
Ölüp gömülünce eti yenilen...
Diri gelir bir gün mahşer yerine.

Çölden eser olmaz sulu vahada,
İnsan ölmez yaşar farklı sahada,
Çürüdü sandığın o kul daha da...
İri gelir bir gün mahşer yerine.

Aklı yerindeyse kralın, şah’ın...
Yanına yaklaşmaz beddua, ah’ın.
Aptalca işlenen onca günahın...
Kiri gelir bir gün mahşer yerine.

Dinde yeri var mı devrik hazların ?
Çekilmez orada işven, nazların !
Ağayım sanan bu şirkçi kazların...
Mir’i gelir bir gün mahşer yerine.

RABBİM şefaatten et bizi emin !
Yolculuk sonunda yakmasın zemin !
Cumali hak dinin, nice alemin...
Piri gelir bir gün mahşer yerine.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Mahşer yerine Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Mahşer yerine şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Mahşer Yerine şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL