Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
evren ve ben
evren ve ben

ANASI BABASI BELLİ DEĞİL 163

Yorum

ANASI BABASI BELLİ DEĞİL 163

0

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

722

Okunma

ANASI BABASI BELLİ DEĞİL 163

HİÇ KİMSESİZ GARİBAN MAZLUM
BİR İNSAN ÖLMÜŞ
AMA HİÇ KİMSENİN UMURUNDA DEĞİL
ÇÜNKÜ O BİR ZENGİN VARLIKLI BİRİ DEĞİL
KOCA BİR SIFIR HAYATIN İÇİNDE
BİR AİLESİ YOK ANASI BABASI BELLİ DEĞİL
TERK EDİLMİŞ SOKAKLARA
ŞU KOKUŞMUŞ DÜNYADA
BÖYLE BİR İNSANIN ÖLÜMÜNE
HİÇ KİMSE ALDIRIŞ ETMEZ
HÜZÜN ACI GÖZ YAŞI
ZULÜM VAHŞET YALAN DOLAN
KÖTÜLÜK SAPIKLIK ÇİRKİNLİK NE ARARSAN VAR
DÜZENİ BOZUK DÜNYADA

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Anası babası belli değil 163 Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Anası babası belli değil 163 şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ANASI BABASI BELLİ DEĞİL 163 şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL