Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
Ze
ZenciRuhlu

Cennetin Emaneti

Yorum

Cennetin Emaneti

( 1 kişi )

0

Yorum

9

Beğeni

5,0

Puan

464

Okunma

Cennetin Emaneti

Zehirlendim yıllarca, dudakların bana antidot,
8 kolla sarılmak istiyorum sana, keşke olsam ahtapot,
Gözlerinde kayboluyorum, sanki boşluğa düşmüş astronot,
Aşık olurdum yine, olsaydım kalbi olmayan bir robot.

22 yıldır senin koşup gelmeni düşledim,
Bilmezdim daha önce, sevginin verdiği güç nedir?
Her gün daha çok savaştım, sırtım yere düşmedi,
Seni gördüğümde devrilmemse çok uzun sürmedi.

Aptaldır insan, arar uzuvlarında kusur,
Bense buluyorum senin kusurlarında huzur,
Seni anlatmak istesem sürer ömürden uzun,
Daha kolaydır oluşturmak kömürden tuzu.

Şu yaşıma kadar çektiğim tüm acıların kefaretisin,
Huzur buldum senle, hapis kaldığım günlerin kefaletisin,
Demet demet gelecek mutluluklarımın kehanetisin,
Sarılmam gerek ruhuna, bana cennetin emanetisin.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Cennetin emaneti Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Cennetin emaneti şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Cennetin Emaneti şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL