Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe

YAŞIYORUZ!

( 10 kişi )

3

Yorum

16

Beğeni

5,0

Puan

372

Okunma

YAŞIYORUZ!

YAŞIYORUZ!

YAŞIYORUZ!

Allah’ın on kulunun, on pulu beklediği
Biri dokuzu kapıp, dokuzun teklediği
Kimi yağda baldayken, cüzdanı yokladığı
Birileri bağlarda, dağda yaşıyoruz biz!
……………
……………
Ölmedik daha canlı, sağ da yaşıyoruz biz!

*

Murat Kahraman Murâdî
18.11.2021/İst.
(İZLER)

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (10)

5.0

100% (10)

Yaşıyoruz! Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yaşıyoruz! şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YAŞIYORUZ! şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
AZAP
AZAP, @azap
20.11.2021 10:35:27
5 puan verdi
anlam ve anlatımı ile derin bir vurgu içinde duygu yüklü çok nefis bir dizeydi dost kutlar esenlikler dilerim...
Ahmet Coşkun 1
Ahmet Coşkun 1, @ahmetcoskun1
19.11.2021 21:14:35
5 puan verdi
yüreğine sağlık...
Etkili Yorum
Osman Akçay
Osman Akçay, @osmanakcay
19.11.2021 20:57:46
5 puan verdi
Gelir var aslında. Kişi başına 10.000 dolar milli gelirimiz varmış. Bu ise yılda bir kişiye 110.000 TL demektir. 4 kişilik aileye 440.000 TL demektir. Problem gelirin adaletsiz bölüşümünde. Biri yer biri bakar, kıyamet ondan kopar atasözünün anlamı da budur. Bazıları çok kolay ve çok büyük paralar kazanırken bazıları geçinmek için ne yapsalar yetersiz kalmakta maalesef.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL