Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
barisyurtseven
barisyurtseven

Bana Baksın Güzel Gözlerin

Yorum

Bana Baksın Güzel Gözlerin

( 3 kişi )

0

Yorum

8

Beğeni

5,0

Puan

489

Okunma

Bana Baksın Güzel Gözlerin

Sev sev beni yeniden gör beni kalbinden
Sanadır dualarım ol benimle yürekten
Kimse yok senin gibi değer verdiğim biri
Kıskandılar sevgimi yıprattılar bedenimi

Kim ne söylerse söylesin bu hayat benim
Kimi istersem yanımda yalnız onu severim
Ömür boyu bana baksın güzel gözlerin isterim
Layık olmayan konuşur kalpsize yok sözlerim

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Bana baksın güzel gözlerin Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bana baksın güzel gözlerin şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bana Baksın Güzel Gözlerin şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL