Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
NAZIM TAŞTAN Gönülden Mıs
NAZIM TAŞTAN Gönülden Mıs

HASRET KALDIM SILAYA

Yorum

HASRET KALDIM SILAYA

( 5 kişi )

1

Yorum

12

Beğeni

5,0

Puan

778

Okunma

HASRET KALDIM SILAYA

HASRET KALDIM SILAYA

Gurbetteyim nicedir.
Gurbet eller yabancı
Yeter gayrı döneyim!
Hasret kaldım sılaya!

Dilde dertli namedir.
Güzel gözlü o yârim!
Bitmez vatan hasreti
Hasret kaldım sılaya!

Haber hani o yârden,
İçim yanar yürek kor!
Şu gurbetin kahrı zor
Hasret kaldım sılaya!

Gamlı geçmiş o yıllar
Yanmış özüm içerim!
Ne vefasız şu gurbet,
Hasret kaldım sılaya!

NAZIM TAŞTAN

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

100% (5)

Hasret kaldım sılaya Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hasret kaldım sılaya şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
HASRET KALDIM SILAYA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Osman Akçay
Osman Akçay, @osmanakcay
3.11.2021 13:08:06
5 puan verdi
Sıla hasretinizin
son bulma temennisiyle,

Tebrik ediyorum.
Kaleminize gönlünüze sağlık.
Nice şiirlere.
Esen kalın.
Hep şiirle kalın.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL