Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
karbulutu
karbulutu

Sende gidersen vurulurum

Yorum

Sende gidersen vurulurum

( 2 kişi )

0

Yorum

8

Beğeni

5,0

Puan

381

Okunma

Sende gidersen vurulurum

Sende gidersen
Vurulurum
Düşerim sırtımın üstüne.
Vurulur yüreğim zinçire
Kime anlatırım esaretin derdini
Kalırmı
Bedelini ödeyecek.
Kalırmı yarım dilim ekmek
Kalırmı bir el
Ortasından bölecek.
Ruhum mihrabın dan silinecek
Kalır mı iki avuç
Göge açılmış
Cennete sensiz kim gidecek.







Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Sende gidersen vurulurum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sende gidersen vurulurum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sende gidersen vurulurum şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL