Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
sahince
sahince

YİNE DE MUTLUYDUK

Yorum

YİNE DE MUTLUYDUK

( 4 kişi )

2

Yorum

8

Beğeni

4,8

Puan

352

Okunma

YİNE DE MUTLUYDUK

YİNE DE MUTLUYDUK

Toprak kokardı tenimiz
Küllü suyla yıkanırdı yenimiz
Kurda kuşa yoktu kinimiz
Kuru yavan ekmek doyardı karnınız
Dünümüze yoktu kahrımız

Boş kalmazdı ahırımız
Dağlarda yayılırdı sürümüz
Dağlarda geçerdi altı ay günümüz
Yanık yanık türküler söylerdi dilimiz

Ay ışığıydı yoldaşımız
Dilsiz daşlardı sırdaşımız
Aynıydı gecemiz gündüzümüz
Mutluyduk inadına, mutluyduk mutlu...

İbrahim ŞAHİN
FOTO: /%C3%87OBAN-Sofras%C4%B1-1

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

75% (3)

4.0

25% (1)

Yine de mutluyduk Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yine de mutluyduk şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YİNE DE MUTLUYDUK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
AZAP
AZAP, @azap
28.9.2021 23:11:52
5 puan verdi
anlam ve geçmişe ait duygular içinde çok nefis bir şiirdi dost bravo kutlar esenlikler dilerim...
Işık  Mehmetali
Işık Mehmetali, @isikmehmetali
28.9.2021 18:49:20
5 puan verdi
Bazen o günleri arıyorum gerçekten
Yüreğine emeğine sağlık usta
_________________________________________Selamlar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL