Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
İBRAHİM VEDAT ÇARPAR
İBRAHİM VEDAT ÇARPAR

***KAYIP YOLCU***

Yorum

***KAYIP YOLCU***

( 5 kişi )

2

Yorum

13

Beğeni

4,8

Puan

639

Okunma

***KAYIP YOLCU***

Mesafeler var kızıl, mesafeler var derin,
Gelmiyor bugün hiç biri dün gidenlerin.

Hatıralarda tüter eski günlerin izi,
Duymuyorlar mı ne kadar özlediğimizi.

Ey sevgili çok mu sevdin diyorum yerini,
Unuttun mu sen ardında bekleyenlerini.

Cancağazım gel artık, kırıver inadını,
Ne zaman duysam içim burkuluyor adını.

Sevilenlere doymak için yetmiyor ömür.
Çekip gidenler bir kez, kalanlar her gün ölür.

İBRAHİM VEDAT ÇARPAR

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

80% (4)

4.0

20% (1)

***kayıp yolcu*** Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz ***kayıp yolcu*** şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
***KAYIP YOLCU*** şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
neneh.
neneh., @neneh-
5.9.2021 22:29:23
Muhtesem!..Saygiyla..
Etkili Yorum
Osman NALBANT
Osman NALBANT, @osmannalbant
5.9.2021 20:45:51
5 puan verdi
***KAYIP YOLCU***

Güzel bir şiirdi, beğeniyle okudum. Nice güzel şiirlere diyor, Şair Arkadaşımı içtenlikle KUTLUYORUM...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL