Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
korkmaz bıçkın
korkmaz bıçkın

Ateşi Keşfettim

Yorum

Ateşi Keşfettim

( 3 kişi )

0

Yorum

9

Beğeni

5,0

Puan

452

Okunma

Ateşi Keşfettim

Ateşi keşfettim
adım adım gittiğinde
Ağladığımda suyu
Mutsuzluk ne derin bir kuyu
değişmiyorsa kimsenin huyu

Her nefeste ciğerlerime dolmuyor artık hava
Kalbim desen, çelik görünümlü mukavva!
Keşfettim işte
Sevgini kalbime gömdüğümde toprağı
Hoşça kal gözleri mutluluk korkağı!

Yoksulluğun çocukluk arkadaşı umut
Bakma artık gökyüzüne
benzemiyor kalbe bulut
Ben tebessümü, sen hayal kurmayı unut

Yaramazlık değildi oysa ki düşlere dalmak
Ama hala kulaklarımda çınlar Annemin azar sesi
Gerçeklerden kaçmak istedikçe
nasıl da acımasızca sabah oluyordu her Pazartesi!

Aslında aslına bakmıyor kimse insanın
Seven de sevilen de hep mağlup oluyor
Sonbahar aklına gelmiyor
Çiçeklerine aldanıyor Nisan’ın!

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Ateşi keşfettim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ateşi keşfettim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ateşi Keşfettim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL