Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
kitapsızşair
kitapsızşair

Çakır gözlüm

Yorum

Çakır gözlüm

( 3 kişi )

0

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

490

Okunma

Çakır gözlüm

Yeni şiir yazmaya vaktim mi yok
Şair değilim ki neysem oyum ben
Bazen bir gözyaşı bazen bir çiçek
Gelip mutluluğu veriyor bana.

Üç beş cümle kurmak hemde çok zor iş
Ondan daha zoru anlayan bulmak
Varsa seven gönlün birde yareni
Getirir ilhâmı bağdattan bana.

Yazmıyor değilim hergün bir kaç söz
Aklımı alıyor bir çift çakır göz
Şiiri yaşarım yazamam o an
Sesi dünyaları verince bana.

İlham bitti, şimdi sözleri ateşle kitapsız
#kitapsızşair✍️
Nevzat Dönmez

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Çakır gözlüm Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Çakır gözlüm şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Çakır gözlüm şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL